17 augusti 2017
19:00

Melleruds IF

Referat: IF Viken P-03 - Melleruds IF

Mellerud stod för motståndet när vi inledde Dalslandsserien på höstsäsongen. Vi tog kommandot direkt och Rami satte årsbästa när det gäller snabbaste målet som kom redan efter 25 sekunder, snyggt assisterad av Emil. Samme Rami ökade på till 2-0 efter 16 minuter och detta med assist av målvaktsvikarierande Basil. Viktor fick olyckligt en smäll i huvudet vid en utrusning och fick avbryta matchen. Tack Basil för att du kunde hoppa in med kort varsel, (och hoppas Viktor klarade sig från hjärnskakning). Viggo ökade på till 3-0 efter 25 minuter med assist av Albin G. Efter en mållös mittenperiod så avslutades målskyttet av Viggo, assist av Rami. Snyggt spel hela anfallet.
En säker seger där vi hade full kontroll hela matchen och där vi själva (Albin) försökte få upp tempot. Dagens strumpa gick till Isak som spelade mycket säkert hela matchen. Hela laget förtjänar beröm för en gedigen insats, och en liten "socka" till Basil som höll nollan och bjöd på en assist.
Nästa match på lördag mot IFK Ås, kl. 15:00